Operacions bàsiques de restaurant i bar.

Inicio: lunes, 18 de septiembre de 2017

Volver a Cursos

Nom


Operacions bàsiques de restaurant i bar.

Codi


Família


Hoteleria

Àrea


Cuina

Objectiu


Desenvolupar l’activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant a sala com a cuina, ja sigui en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. Pot desenvolupar la seva activitat amb autonomia.

Places


15

Data d'Inici i Finalització


De 18/09/2017 a 22/12/2017

Duració


310 hores

Organitza


Baix Ebre Innova, S.L.

Contingut


Relació de mòduls formatius i d'unitats formatives:

 

MF0257_1: Servei bàsic de restaurant bar. (120 hores). Inclou les següents unitats formatives:

UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració. (30 hores)

UF0058: Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei. (30 hores)

UF0059: Servei bàsic d'aliments i begudes i tasques de postservei al restaurant. (60 hores)

 

MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpids. (120 hores) Inclou les següents unitats formatives:

UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració. (30 hores)

UF0060: Aprovisionament i emmagatzematge d'aliments i begudes al bar. (30 hores)

UF0061: Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar. (60 hores)

 

MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de restaurant i bar. (80 hores)

 

FCO_HOTR0208: Formació complementària. Prevenció de riscos laborals. Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere. (40 hores)


Inscripcions:

 

Trucar al 977471735 o mitjançant el següent enllaç d’accés al formulari d’inscripció (control+clic):

 

Inscripció Operacions bàsiques de restaurant i bar