Activitats auxiliars de comerç

Inicio: lunes, 4 de junio de 2018

Volver a Cursos

Nom


Activitats auxiliars de comerç

Places


15

Data d'Inici i Finalització


De 04/06/2018 a 26/09/2018

Duració


270 hores

Organitza


Baix Ebre Innova

Preu


Gratuït

Contingut


El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre Activitats auxiliars de comerç, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.
Aquest curs té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals.
Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en Activitats auxiliars de comerç, que els hi permetrà realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda,  preparar comandes de forma eficaç i eficient, manipular i traslladar productes en la superfície comercial i en el repartiment de proximitat, i proporcionar atenció i informació al client.
Els participants d'aquest curs, un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran desenvolupar la seva activitat professional en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, i centres de distribució comercial. Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són el de reposador/a d'hipermercat, reposador/a, repartidor/a de proximitat, embalador/a, empaquetador/a, etiquetador/a, preparador/a de comandes i auxiliar de dependent/a de comerç.
El curs s'adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En els dos casos, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l'inici de la formació.
L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.