Segon cap de cuina

Publicada: martes, 4 de febrero de 2025

Data fi inscripcions
La data de finalització d'admissió de sol·licituds per a aquesta oferta és divendres, 28 de febrer de 2025
L'oferta està actualment en procés.

Data inici inscripcions


04/02/2025

Data fi inscripcions


28/02/2025

Codi


150-2025G

Descripció


Hotel de 4* a Cap Roig precisa segon de cuina amb experiència demostrable. Temporada : abril- octubre 2025.

Vacants


1

Requisits: 

Experiència demostrable , a poder ser en hotels de vacances.

PResidir preferiblement a la zona i amb transport propi.

Capacitat de treballar en equip i sota pressió. 

Coneixements de de control d ecostos i auditories de sanitat. 

Localitat, Província


AMPOLLA, L', Tarragona

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Certificat de professionalitat (nivell 1) o programa de formació i inserció laboral que NO necessita ESO o estudis secundaris

Titulació Requerida


TÈCNIC cuina i gastronomia

Permisos de Conduir


B

Vehicle propi


Coche/Turismo

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


Cuiners, en general

Àmbits de selecció de candidats/es


Comarcal

Durada contracte


6 mesos

Tipus de Jornada


Completa

Salari


Según convenio

Comparteix aquesta oferta


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.