Ofertes

Ofertes en curs o publicades per l'Agència de Col·locació

Data Títol Localitat Vacants Estat
17/10/2017 MECÀNIC MANTENIMENT I REPARACIO VEHICLES MOTOR
Es busca mecànic amb experiència per treballar com a oficial de 1ª amb contracte fix reparant vehicles (tot el relacionat amb els motors i cotxes, camionetes, tractors, etc. Requisitis: - CFGM Mecànica - Coneixements electrònics i mecànics - Valoració d'experiència en anys treballats dins del sector de la mecànica
AMETLLA DE MAR, L' 1 Activa Veure oferta
16/10/2017 PROFESSOR/A ANGLÈS TORTOSA
Es requereix professor/a d'anglès per impartir classes, preparació exàmens de Cambridge i reforç escolar. Tardes en un principi. Impartir classes de 2 h, 4 dies/setmana. Requisits: lic. o grau en FILOLOGIA ANLESA O MAGISTERI. . CONEIXEMENTS D'ANGLÈS: C.P.E. Mínim: (Certificate in Advanced English) o equivalent C1.1 ó C1.2 . Valorable: C.P.E.(certificate of Proficiency in English) o equivalent C2.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
16/10/2017 TORNER/FRESSADOR AMB EXPERIÈNCIA
Empresa de construccions metàl·liques situada a Tortosa precisa contractar Torner/Fressador amb experiència. Requisits: Coneixement pràctic de la maquinària (Torn i fressa) Competències: ganes de treballar en el sector i voluntat d'aprendre l'ofici. S'ofereix: Formació en el lloc de treball a càrrec de l'empresa. Sou segons vàlua. Contracte de servei.opció a indefinit segons l'interès i vàlua de la persona.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
13/10/2017 ASSISTENCIA A DOMICILI
- Mobilització , canvis posturals i suport en la higiene personal, vestir-se etc - alimentació - Administració de medicació - Cures sanitaris - Acompanyament en sortides, passeig, etc.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
11/10/2017 COMERCIAL DEPARTAMENT VENDES AMPOSTA
Es busca un comercial amb base científica dins del mon del producte sanitari. Generalment la feina es fa desde l'oficina, però amb disponibilitat de viatjar 1 o 2 cops al mes per l'estat espanyol. El lloc de treball és en vistes de quedarse definitivament.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
10/10/2017 CARNISSER/A TORTOSA
Assegurar el correcte servei cap al client als establiments comercials, des de l’assessorament a la compra, muntatge de la parada. Executar la correcta reposició de producte, assegurar el correcte ordre i neteja generals de l’establiment. Funcions: Atenció als clients en parada de carnisseria. Reposició de productes a l’establiment i manipulació dels mateixos. Neteja i ordre general de l’establiment. Tasques: Despatxar als clientes, Aconsellar del producte, Reposició de productes en botiga. Realització de neteja i ordre general de l’establiment. Eines i Equips de Treball: Eines de carnisseria peixateria, serra,ganivets..
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
10/10/2017 CUINER/A
Funcions / tasques a realitzar: • Responsable del funcionament i gestió de la cuina • Dissenyar la proposta de menú i de carta que inclogui una oferta gastronòmica basada en la cuina tradicional, productes de proximitat, atractiva, variada i rendible. • Elaborar les fitxes tècniques de cada plat • Determinar la qualitat de les matèries primeres necessàries. • Rebre les mercaderies i en comprova la qualitat i la quantitat. • Emmagatzemar les matèries primeres rebudes i s’encarrega de conservar-les perfectament. • Controlar el consum dels aliments i les begudes emprats per poder determinar-ne els costos. • Preparar, elaborar i presentar el plats principals • Preparar, elaborar i presentar els postres • Manteniment de l’ordre de la seva zona de treball • Supervisió de la neteja de la cuina • Formar i dirigir el personal de cuina Requisits: Preferiblement formació mínima de CFGM en cuina i gastronomia Experiència demostrable en tasques similars de 3-4 anys Coneixements d’al•lèrgies i intoleràncies alimentàries Formació en manipulació d’aliments Preferiblement persona en la franja d’edat de 28-40 anys Persona amb iniciativa i autonomia, amb capacitat de planificació i organització, treball en equip i autocontrol. Condicions laborals: Ubicació lloc de treball: Móra d’Ebre Horari laboral: Jornada sencera distribuïda en 6 dies a negociar amb l’empresa. Data incorporació: Immediata Tipus de contracte: Estable Banda Salarial: Segons conveni col•lectiu i vàlua del candidat/a Interessats: Interessats enviar CV amb carta de presentació fins 22 d’octubre de 2017 a prospeccio@riberaebre.org indicant en l’assumpte OT cuiner/a.
MORA D'EBRE 1 Activa Veure oferta
10/10/2017 TÉCNICO PARA DISEÑO E IMPRESIÓN DIGITAL
Importante empresa de la comarca del Baix Ebre precisa incorporar un/a TÉCNICO/A PARA DISEÑO E IMPRESIÓN DIGITAL a su equipo. Sus FUNCIONES consistirán en: 1) Realizar las actividades de ajustes mecánicos, entonación y registro de la imagen, para la producción de impresos por sistemas convencionales (offset, flexografía y serigrafía) o por medios digitales, controlando y manteniendo las máquinas y equipos auxiliares para obtener la producción con la calidad y en los tiempos establecidos, cumpliendo las normas de prevención de riesgos laborales y de protección ambiental. 2) Diseño dinámico, maquetación e impresión digital SE REQUIERE: Entre 3 y 4 años de experiencia en un puesto de trabajo similar, conocimientos de gestión del color, de programación, de bases de datos, así como conocimientos avanzados de Photoshop e Illustrator. Dominio de Java Script, Htmls i CCS3, PHp i InDesign. Titulación: Artes Gráficas i/o Informática i/o diseño gráfico SE VALORARÁ: Residencia en Tortosa o cercanías, años de experiencia, conocimientos de los programas InDesign, Photoshop i Illustrator; nivel B2 de inglés, creatividad y conocimientos de bases de datos. HORARIO: Jornada completa (8:30-14:00h y de 15:30-18:00h) INCORPORACIÓN INMEDIATA!
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
09/10/2017 CAMBRER/A DE SALA
Buscamos camarero/a para restaurante. Servicio de menú, carta y barra. Se precisa para eventualidades todo el año: banquetes, festivos, puntas de trabajo.
LLIGALLO DEL GANGUILL, EL 1 Activa Veure oferta
09/10/2017 PERSONA PER A NETEJA
Persona para limpieza y fregar platos en restaurante. Eventual. Personal de refuerzo para picos de trabajo, momentos puntuales durante el año, por festivos, banquetes.
LLIGALLO DEL GANGUILL, EL 1 Activa Veure oferta
09/10/2017 AJUDANT DE CUINA
Buscamos ayudante de cocina para refuerzo. Eventual. Momentos puntuales, todo el año. puntas de trabajo, banquetes, festivos.
LLIGALLO DEL GANGUILL, EL 1 Activa Veure oferta
09/10/2017 COMUNITY MANAGER _ EL PERELLO
Empresa dedicada a la producció, envasat i venta de mel precisa incorporar un comunity manager a jornada parcial (matins) Tasques: - GESTIÓ BOTIGA ONLINE (PRESTA-SHOP) - MANTENIMENT XARXES SOCIALS Incorporació inmediata
PERELLO, EL 1 Activa Veure oferta
06/10/2017 ENGLISH TEACHER TORTOSA
PROFESSOR/A INGLÈS PER A NENS. BON NIVELL SPEACKING
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
26/09/2017 PALETA
Empresa de construcció del Perelló necessita un paleta amb experiència en l'ofici. Tasques de reformes d'interiors, banys, cuines, construcció d'habitatges, restauració de masos antics, teulades i forjats...
PERELLO, EL 1 Activa Veure oferta
26/09/2017 TRABAJADOR/A SOCIAL RESIDENCIA GERIÁTRICA L'AMPOLLA
- Planificar y organizar el Trabajo social del centro mediante 1 adecuada programación de Objetivos y racionalización del trabajo. - Ejecutar actividades administrativas y realizar a los informes sociales de las personas usuarias. - realizar a los informes Sociales del residente y actualizarla cada vez que siguió Necesario - Comunicación formal de Ingresos A Otros servicios del centro los entidades y / u organismos que siguió Necesario. - realizar la acogida al Ingreso del nuevo residente, sentí ASÍ la persona de referencia para el familiar y residente. Promover los relaciones con la familia y con la comunidad.
AMPOLLA, L' 1 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 2