Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el lunes, 25 de marzo de 2019
Descripció
Seleccionem perfils per a Segon de Cuina per a Hotel de 4*.
Vacants
1
Tasques:
Recepció de comandes
Producció
Execució de plats durant el servei
Planificació
Treballar colze a colze amb el cap de cuina en el desenvolupament de la carta
Liderar l'equip de cuina en substitució del cap de cuina per cobrir les seves vacances
Control d'inventari d'aprovisionament de matèries primeres
Control de despesa, fer els escandalls.
Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries8Control d'APPC)
Requisits:
Experiència com a segon de cuina o haver treballat en cuines grans
Formació recomanada:
CFPM: cuina I Gastronomia i Serveis de restauració
CGS : Tècnic/a superior en Direcció de serveis de restauració
S'ofereix:
Contracte laboral a explicitar durant l'entrevista
Jornada completa
Localitat, Província
TORTOSA, Tarragona
Nivell Formatiu i Acadèmic mínim
Cicle de grau mitjà o FP I
Permisos de Conduir
No es requereix cap permís.
Vehicle propi
No es requereix vehicle propi.
Idiomes
No es requereix cap idioma específic.
Ocupacions
No es requereix cap ocupació específica.
Àmbits de selecció de candidats/es
Local
Durada contracte
Indefinit
Tipus de Jornada
Altres