Persona encarregada d'organitzar , gestionar i desenvolupar les activitats que es realitzen en el departament de menjador i bar, coordinant i supervisant la prestació de serveis de menjars i begudes per aconseguir el màxim nivell de qualitat en el servei. 
Ubicació: Cap de departament (càrrec intermig).
Tasques: 
Dur a terme la planificació de la dotació de personal necessari per a l'establiment en cada moment. 
Realitzar torn i quadrants d'horaris per al personal.
Gestionar tot lo relatiu a les necessitats de material, eines i instal.lacions pròpies de la seva àrea
Coordinar la relaci´entre els diferents departaments que participen en la prestació del servei.
Gestionar les compres de manera que estableixin i es compleixin els procediments i normes específiques.
rebre als clients, supervisar, organitzar i controlar el treball d'equip humà al seu càrrec.
Planificar i inspeccionar la preparació del menjador.
realitzar inventaris del menjador, bodega i bar. 
mantenir relacions directes amb els clients i amb proveïdors de les matèries primeres utilitzades. 
S'ofereix:
Contracte fixe discontinu.
Duració . 10 mesos ( de març a desembre) 
Sou: Conveni ( 1er. any) i Conveni + incentius 8 a partir del 2n. any)
Horari partit ( dinars/sopars)
Requisits:
Titolació relacionada amb la restauració.
Coneixements específics.:
planificar i organitzar la seva àrea.
Dur a terme la gestió econòmica de la seva àrea ( caixes diàries, arqueig, fons de maniobra).
organitzar serveis especials com reunions d'empresa, esdeveniments, banquets.
Conèixer i aplicar tècniques de decoració.
Conèixer el protocol i normes d'atenció al client. 
Gestionar el celler de vins i altres begudes. 
Idiomes:
Imprescindible domini del català i castellà , sent molt valorable el coneixement de l'anglès. 
Idiomes:
coneixements informàtics bàsics en un entorn windows ( Excel, Word, Power Point) i gmail.
Competències:
Orientació al client
Comprensió interpersonal
Desenvolupament de persones
Lideratge
Iniciativa
Preocupació per l'ordre, la neteja i la qualitat
Orientació a resultats.
Capacitat organitzativa, habilitat per a motivar i dirigir al personal.
Experìència en el tracte en públic, amb aptituds per a la comunicació verbal i escrita. 
Data Prevista Incorporació: Finals febrer 2018
                        
                    
	 
                    
                    
		
                        
			
                            
Permisos de Conduir
                            
                            A1, B
                        
		
                        
			
                            
Vehicle propi
                            
                            No es requereix vehicle propi.